Rotsunda Strand

Rotsunda Strand är en historisk plats och har brukats sedan bronsåldern.

Rotsunda Strand

Förnärvarande kan vi erbjuda kontor på mellan 10 och 87 kvm. Här väljer Ni om Ni vill ha möblerat eller inte. Enklare eller modernare standard. Ni delar gemensamma lokaler som lunch- och fikarum mm med andra företagare. Dessa kontor är en fin mix av det egna kontoret och kontorshotellets relativa fördelar. Klicka på fliken ”Lediga lokaler” för att se vad vi kan erbjuda idag.

Där gammalt möter nytt

Rotsunda Strand är en historisk plats och har brukats sedan bronsåldern. Idag utgör Wesströmska huset kärnan i Rotsunda Strands företagsmiljö. Byggnaden uppfördes i slutet av 1800-talet och är en av de äldsta bevarande näringsfastigheterna i Sollentuna.

Strategiskt läge

Rotsunda Strand har ett strategiskt läge mellan Arlanda och Stockholm. Goda förbindelser med pendeltåg och bussar. Till pendeltåget tar det omkring 10 minuter att promenera. Till bussarna tar det några minuter.  Det finns gott om parkeringsplatser för både anställda och besökare. Bilköerna är begränsade eftersom vi åker mot trafiken. Med pendeltåget tar det 11 minuter till Arlanda och 23 till T-Centralen.

Miljö & Atmosfär

Rotsunda Strand är en oas med en fantastisk omgivning och miljö där stranden utgör själva själen för området. Det första en besökare upptäcker är den vackra utsikten. Träden, vassen, och vattnet skapar en känsla av harmoni och lugn.

Rotsunda Strand är en oas i ett strategiskt läge med E4:an alldeles intill, och Arlanda och Stockholm City endast ca 15 min bort. Goda lummiga promenadmöjligheter med mycket grönska ger våra hyresgäster en Lisa för själen. När isen har lagt sig på Norrviken plogas en skridskobana på 14 km, vilket ger hyresgästerna möjligheter till en gratis motionsrunda. Sommartid går det att bada vid sandstranden som har badbrygga.

Sollentuna

Sollentuna har drygt 70 000 invånare. Befolkningstillväxten är god.  År 2025 beräknas befolkningen uppgå till omkring 85 000.  Sollentuna har en positiv inställning till företagare och näringsliv.  Beslutsvägarna är korta mellan politiker, tjänstemän och företagare. År efter år rankas Sollentuna, enligt svenskt Näringslivs kommunrankning, som en av landets bästa kommuner för företag.

Företagsmix

I Sollentuna finns cirka 4 000 företag varav de flesta är småföretag.  I Rotsunda Strand har vi många av dessa duktiga småföretagare som hyresgäster.

Även större företag och organisationer uppskattar det strategiska läget som Rotsunda Strand har.

I området kring Rotsundas Strand finns företag och organisationer som Gritify, Medirest, Villaägarna, Loomis och Vardaga.